ONZE DROOM

Wij snappen dat het ontwerpen, bijhouden en strategisch inzetten van je nieuwsbrief best een uitdaging is. Onze droom is daarom om jou hierbij te adviseren en ondersteunen. Wij krijgen er namelijk veel energie van om een MKB’er een grote stap te laten zetten.

DROOM JIJ …

  • van een manier om gemakkelijk te communiceren met klanten, relaties of prospects?
  • van een professionele uitstraling via jouw digitale nieuwsbrief?
  • van hulp of advies bij het strategisch inzetten van jouw mailings?

Maak dan eens kennis met Bobmail. Bobmail is een digitaal nieuwsbrievensysteem waarmee je als bedrijf nieuwsbrieven naar relaties kunt versturen zonder te investeren in hardware, software en IT personeel. Met Bobmail is het heel eenvoudig om op een professionele en persoonlijke manier te communiceren met jouw relaties.

Sinds 2009 adviseren en ondersteunen wij dagelijks meer dan 1200 bedrijven met e-mailmarketing. Door de jaren heen hebben wij strategieën bedacht en getest die voor 88% van onze klanten meetbaar resultaat opleveren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen maken?

Onze droom voor jou

Jou helpen met het versturen van een professionele nieuwsbrief en op deze manier jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen; dat is onze droom voor jou! Wij geven je graag persoonlijk advies op e-mailmarketing gebied en nemen daarvoor uitgebreid de tijd.