Henry-vanEck

Henry van Eck

Montae

Henry van Eck over Bobmail

Bobmail heeft gezorgd voor professionalisering van ons mailsysteem. We hebben nu de mogelijkheid om dit goed en snel te regelen. Extra meerwaarde is de rapportage.

Erik-vanOs

Erik van Os

Netwerk Midden-Brabant

Erik van Os over Bobmail

Bobmail heeft het voor ons mogelijk gemaakt om op een gemakkelijke en vooral persoonlijke manier onze relaties op de hoogte te houden. Het enthousiasme van Bob werkt aanstekelijk en nodigt uit om Bobmail intensief te gaan gebruiken.

Marcel-Luijendijk

Marcel Luijendijk

Tradeline

Marcel Luijendijk over Bobmail

Werkzaamheden die ik voorheen handmatig moest uitvoeren worden nu geautomatiseerd. Hierdoor kan ik mijn klanten de zekerheid bieden dat ze hun bestelling op tijd plaatsen en het levert mij een aantal uren per week op!

Claudy-voskens

Claudy Voskens

Puur Structuur

Claudy Voskens over Bobmail

Bobmail is een hele leuke en eenvoudige tool om geïnteresseerden aan je te binden. Je kunt je netwerk snel uitbreiden op deze manier en je doelgroep rechtstreeks benaderen met nieuws of acties. Kortom, reden genoeg om eens ‘koffie te drinken‘ met Bob van Bobmail!

PeterPaul-Biermans

Peter-Paul Biermans

Symfoia BV

Peter-Paul Biermans over Bobmail

Bobmail is al jaren onze digitale nieuwsbrief provider. Bobmail onderscheidt zich door uiterste klantgerichtheid, flexibiliteit, hulpvaardigheid en creativiteit.

Chantal-vanBerkel

Chantal van Berkel

VPA projectadvies

Chantal van Berkel over Bobmail

Bobmail brengt structuur aan in ons klantenbestand en maakt het versturen van gerichte nieuwsbrieven en enquêtes mogelijk.